Kaipaatko hiuksiisi säihkettä ja uutta ilmettä? TRESemmé-tuotteet ovat kuin sinulle tehty. Niistä löydät tarvittavat shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet ja muut hiusten hyvinvointia tukevat tuotteet.

TRESemmé-muotoilutuotteet täydentävät hiustesi hyvinvoinnin yhdessä pesuaineiden kanssa. Muotoilutuoteita on hyvin monenlaisia, joten tässä hiukan katsausta siihen, mihin mikäkin muotoilutuote soveltuu parhaiten. TRESemmé-muotoilutuotteita ovat hiuskiinne eli hiuslakka, muotovaahdo ja hiusöljy. Näiden lisäksi ovat erilaiset suihkeet, jotka tuovat hiustenhotioon oman lisänsä.

Hiuslakka on nopeasti hiuksiin kuivahtava ja kosteuden kestävä kiinne, joka takaa, että hiukset pysyvät paikoillaan. Hiuslakka sopii kampausten tekoon ja pörröisyyden ehkäisyyn. TRESemmé-hiuslakka poistaa myös sähköisyyden hiuksista.

Hiuslakan käyttöohje:

  1. Vältä märän näköistä kampausta pitämällä hiuskiinnettä 20–25 cm:n päässä hiuksista suihkutellessasi sitä.
  2. Jos tavoittelet vahvempaa pitoa, lisää lakkaa useampia kerroksia. Anna sen välissä kuivahtaa hetki.
  3. Tuuheutta saat laittamalla pään alaspäin ja suihkuttamalla lakkaa reilusti.

Muotovaahto toimii monilta osin niin kuin hiuskiinnekin, eli se antaa suojaa, silottaa ja tuo pitoa. Mutta sitä ei suihkuteta hiuksiin, vaan se puristellaan niihin mielellään kosteana. TRESemmé-muotovaahdot saavat hiukset tuntumaan luonnollisilta eikä se tee niistä jäykkiä tai raskaita. Muotovaahto tuo täyteläisyyttä hiuksiin, jotka ovat helposti veltot ja latteat.

Hiusöljy tuo kiiltoa, hoitaa hiusta, silottaa sen pintaa, kosteuttaa ja tekee kaikin puolin hiuksista terveemmät ja helppohoitoisemmat. TRESemmén hiusöljy sisältää ylellisiä öljyjä, jotka tekevät hiuksista pehmeät ilman tahmaisuutta. Öljy sopii hiustenhoitoon jokaisena päivänä.

Hoitosuihke tuo lisäsuojaa ja kiiltoa hiustenlaitossa. Kampauksia ja kiharoita tehdessä on hyvä levitellä hiuksiin esimerkiksi Tresemmé Heat Defence -suihke, joka suojaa hiuksia lämmöltä ja kuumuudelta lämpökäsittelyiden aikana. Suihke hoitaa hiuksia tehden niistä pehmeät ja muotoiltavat. Myös TRESemmé-hoitosuihke tuo hiuksillesi kaunista kiiltoa ja säihkettä koko päiväksi. Lisäksi se tekee niistä helposti kammattavat ja muotoiltavat.

Muotoilusuihke lisää hiuksen muotoiltavuutta ja pehmeyttä. TRESemmé Make Waves -muotoilusuihke on tarkoitettu varta vasten erilaisten kiharakampausten avuksi kaiken mittaisiin hiuksiin. Se silottaa hiusten pörröisyyden ja silottaa niitä.

Kuivashampoo on yksi muotoiltavien hiusten luottotuote. TRESemmé Instant Refresh -kuivashampoo virkistää ja elvyttää väsyneitä tai painuneita hiuksia. Kuivashampoo imee hiuksista epäpuhtauksia ja poistaa niihin tarttunutta hajua.

Suolasuihke tekee hiuksista mattapintaiset ja pörröiset. Se saa hiukset laskeutumaan luonnollisesti. Hiuksiin ei jää kovaa, karheaa tai tahmeaa tuntua. TRESemmé -suolauihke sisältää hoitavaa ja virkistävää leväuutetta.

Kannattaa tarjota hiuksilleen parasta hoitoa ja muotoilua joka päivä! Kärkkäisen verkkokaupasta löydät upeat TRESemmé-hiustenhoitotuotteet ja monet, monet muutkin hiustenhoitotuotteet tukkasi parhaaksi.