Method on luonnonmukaisten, puhtaiden pesuaineiden valmistaja, jonka tavoitteena on onnelliset, terveet kodit. Vaikka onnellinen koti koostuu monesta muustakin tekijästä kuin siivousaineista, voi siivousaineiden valinnalla silti olla paljonkin tekemistä hyvinvoinnin ja koko perheen onnellisuuden kanssa.

Miksi valita puhdas Method?

Method on perustettu USA:ssa, ja alusta asti sen keskeisin ajatus on ollut luoda kodinhoitotuotteet, joita ei tarvitse kätkeä kaappiin ja joissa ei ole käytetty niin sanottuja likaisia ainesosia. Method häätää lian kodista ilman, että silmät kirvelevät ja hengitys salpaantuu liian voimakkaiden ja jopa myrkyllisten pesuaineiden vuoksi. Luonnonperäiset aineet ovat turvallisia niin aikuisille, lapsille kuin lemmikeillekin.

Method-tuotteiden ainesosat arvioidaan perusteellisesti, kaikkia tuotantoprosesseja valvotaan ja energiankulutusta sekä materiaalien uudelleen käyttöä tutkitaan. Method haluaa olla kaikessa mahdollisimman terveellisten, puhtaiden ja kestävien tekojen valitsija.

Siivoaminen voi siis samalla kertaa olla itsekästä oman mukavuuden tavoittelua ja koko maailmaa syleilevää huomioon ottamista. Ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin lisäksi Method huomioi myös eläimet. Sen toiminta-ajatuksiin eivät kuulu eläinkokeet missään vaiheessa. Siksipä Method-tuotteilla on Leaping Bunny -merkki. Tuotteissa ei myöskään ole mitään eläinperäistä, vaan kaikki pehmennysaineet ja muut ainesosat tuotetaan kasvipohjaisesti.

Method ja luonnonmukainen siivous

Method ei pelkästään lupaile puhtautta ja ekologisuutta, vaan se todella toteuttaa tuotteiden suunnittelun, valmistuksen ja käyttöominaisuudet siten, että kaikki on mahdollisimman luontoa, ihmistä ja kaikkea elämää kunnioittavaa.

Sen yleispesuaineet, saippuat ja tekstiilien pesuaineet ovat todella sinun ja kotisi parhaaksi! Lemmikkiäsi unohtamatta. Method-aineiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Kodin puhdistusaineiden pullot ovat sataprosenttisesti kierrätysmuovista, ja pyykinpesuaineiden pulloista puolet on kierrätysmuovia. Puhdistusaineiden raaka-aineista valtaosa tulee uudistuvista lähteistä.

Method-tuotteet tuovat iloa kodinhoitoon paitsi kauneudellaan, puhtaudellaan myös tuoksullaan. Kaikki Method-tuoksuissa käytettävät ainesosat arvioidaan perinpohjaisesti. Tuotteet myös testataan iho-oireiden ja allergioiden varalta. Puhtaus on siis turvallista ja aidosti puhdasta. Silloin ne ovat myös täysin biohajoavia.

Siivous, kodinhoito ja pyykinpesu tuskin tulevat tämän virkistävämmäksi. Ja miten tyytyväiseksi tekee se, kun tietää, että kaikki on varmasti puhdasta sanan varsinaisessa merkityksessä. Me Kärkkäisellä olemme koonneet verkkokauppaamme oman valikoimamme Method-tuotteita aivan sinua ja kotiasti varten.