Kaipaatko kodinhoitoon luksusta ja luonnollisuutta? Nautitko siivota tai pyykätä, kun tuoksuu puhdas ja hyvä? Maison Belle -tuotteet tuovat arkisiin askareisiin raikkautta ja tunnelmaa. Luonnonmukaisuus ja käytännöllisyys takaavat, että siivouksesi sujuvat mukavasti.

Luontoa kunnioittaen ja kotia säästäen

Maison Belle -siivousaineet ovat paitsi kauniisti pakattuja myös tuoksuvat miellyttäviltä. Ne tuovat arjen aherrukseen ripauksen luksusta. Lisäksi ne ovat turvallisia myös pienten lasten kanssa, sillä ne evät sisällä fosfaatteja, ammoniakkia tai valkaisuaineita.

Luonnonmukaiset eteeriset öljyt takaavat loistavan lopputuloksen, sillä Maison Belle -tuotteet ovat tehokkaita niin siivouksessa kuin muussakin kodinhoidossa. Ekologisuus ja luonnonmukaisuus eivät siis todellakaan tarkoita, että teho tai käytettävyys heikkenisi. Ennemmin päinvastoin. Luonnonmukaiset eteeriset öljyt ovat muun muassa kukista, lehdistä, hedelmistä tai kasvien juurista saatavia usein voimakkaasti tuoksuvia öljyjä. Öljyjen ominaisuudet voivat olla esimerkiksi antiseptisia tai desinfioivia, minkä vuoksi ne todella tehoavat siivousaineissa.

Maison Belle -yleispesuaineet on pakattu kauniisiin ja helppokäyttöisiin pulloihin, joita on mukava käyttää. Ne myös kaunistavat kodinhoitohuoneen tai siivouskomeron. Pakkaukset ja pullot voi myös kierrättää 100-prosenttisesti. Maison Belle -tuotteita ei ole testattu eläimillä. Pyykinpesussa oivan avun ja luksusta tuovat Maison Belle -tekstiilien pesuaineet

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät luksusta arkeesi ja siivouspäivääsi. Maison Belle -tuotteet ovat osa verkkokauppamme luonnonmukaista kodinhoitoa. Luonnonmukaisella siivoamisella säästät niin kotiasti ja itseäsi kuin luontoakin.