Hiihtoladulla vuonna 1975 syntyi ajatus kannettavasta sykemittarista. Urheilijat, jotka halusivat tietää sykkeensä suorituksen aikana, jotta pystyisivät saamaan pohjakuntonsa huippuunsa, eivät voineet arvata, millainen ihme oli tulossa. Vuosi myöhemmin Polar perustettiin Oulun lähelle alueelle, joka on tunnettu teknologisesta tutkimuksesta, ja joka sijaitsee yhdessä Euroopan haastavimmista seuduista. Tämä alue todettiin olevan täydellinen paikka yrityksen innovatiivisten tuotteiden testaamiseen äärimmäisissä olosuhteissa.

Vuosi 1979 oli Polarille erityinen, sillä silloin se hankki ensimmäisen patentin langattomalle sykkeenmittaamiselle. Ensimmäinen langaton sykemittari lanseerattiin vuonna 1982, ja se mullisti urheilijoiden harjoittelun täysin. Vuosia on vierinyt yli 30, ja Polar tarjoaa nyt yhden markkinoiden laajimmista tuotemallistoista. Polarin valikoimasta löytyy niin aloittelevalle liikkujalle kuin maailman huippu-urheilijoidenkin tarpeisiin kehitettyjä tuotteita.

Polarin mallit käyttötarkoituksen mukaan

Polarin tuotteista löytyvät mallit Lifestyle, Sport sekä Pro. Nämä ovat monipuoliseen käyttöön tarkoitettuja kelloja ja aktiivisuusrannekkeita. Esimerkiksi huippu-urheilijat Kaisa Mäkäräinen (Naisten ampumahiihdon maailmancupin voittaja vuonna 2014) ja Frederik Van Lierde (IRONMAN-kisan maailmanmestari vuonna 2013) luottavat Polarin tuotteisiin.

Pro-sarjan Polar V800 on vesitiivis harjoitustietokone, jota käyttävät myös ammattiurheilijat. Yksinkertainen syy sen suosioon selittyy sillä, että se mittaa tarkasti jokaisen kuntoilu- ja urheilusuorituksen, jotta urheilijalla on tarkka käsitys harjoittelusta.

Sport-malliston suosikki urheiluälykello Polar M600 on todellinen luottoratsu urheiluun innostuneelle. Polarin harjoitteluominaisuudet yhdistettynä vedenkestävyyteen ja Android Wearin älykkäät sovellukset tekevät kellosta todella mahtavan. Tästä mallista löytyy myös Polarin rannesykkeen mittaus, integroitu GPS, 24/7 aktiivisuuden seuranta ja Smart Coaching -ominaisuudet.

Lifestyle-malleista löytyvä Polar A370 -fitnessmittari seuraa jatkuvasti sykettäsi. Mittarista löytyvät myös unenseurantatoiminto ja harjoittelutoiminnot, jotka takaavat, että pysyt aina ajan tasalla. Tämä todella tyylikäs A370-kello löytyy ryhmäliikuntatunteja ohjaavan nettitreenivalmentaja-yrittäjä Nanna Karalahden ranteesta.

Suosituimmat Polar-tuotteet:

 

 

Polarin monipuolisen malliston löydät meiltä Kärkkäisen verkkokaupasta. Valitse juuri sinulle sopiva kunnon ja aktiivisuuden lisääjä ja suuntaa sitten lenkkipolulle hyvillä mielin!