Saako laukkuja netistä halvalla? Entä merkkilaukut? Pitääkö niistä aina maksaa itsensä kipeäksi? Onko hyvä matkalaukku mahdollista tilata suoraan kotiin ja näin helpottaa matkalle lähtemistä? Verkkokauppamme vastaa matkustajan tarpeisiin valikoimallaan ja palveluillaan.

Hyvä matkakumppani

Laukut ja tarvikkeet on onneksi suunniteltu siten, että erilaisiin tarpeisiin löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja. On suuria laukkuja ja pieniä laukkuja, aivan kuten värikkäitä ja yksivärisiäkin. Toiset ovat nahkaisia ja laadukkaita, toiset tarkoitettu vähän lyhempiaikaiseen käyttöön.

Pienet, keveät matkalaukut sopivat lentokoneeseen ja lyhyelle matkalle. Iso matkalaukku matkustaa ruumassa lentomatkoilla, siksi on tärkeää, että se kestää kovaakin kulutusta. Varsinkin lentomatkoilla matkalaukku kannattaa pakata huolella ja varmistaa, että tavarat pysyvät sisällä koko matkan ajan ja että laukku löytyy muiden usein samanlaistenkin laukkujen keskeltä. Tätä varten erilaiset matkatarvikkeet ovat hyviä.

Laukun valinta niin matkoille kuin kadullekin kannattaa tehdä sen mukaan, mitä laukussa aikoo kuljettaa. Pieni käsilaukku on kätevä siksi, että se ei paina paljoa ja se on helppo kuljettaa mukana, mutta sen kanssa täytyy huomioida, ettei siihen mahdu juuri kännykkää ja lompakkoa enempää tavaraa.

Miten sitten, kun haluaa varautua vaikkapa sateeseen tai kylmenevään iltaan? Silloin kannattaakin hankkia suurempi käsilaukku tai olkalaukku.

Naisten käsilaukut osana pukeutumista

Olkalaukut ovat nykyisin tyylikkäitä ja muodikkaita. Käsilaukut ovat tärkeä osa pukeutumista ja siksi käsilaukun värillä ja mallilla on väliä. Trendit vaihtelevat, mutta yksi on varmaa; naisten käsilaukut ovat useimmalle miehistä täysi mysteeri.

Naisen käsilaukusta nimittäin löytyvät usein niin rahat ja kännykät kuin taskulamput ja vaikkapa ruuvimeisselitkin. Mikä on oudointa, jota olet itse laukussasi kuljettanut?

Käsilaukku on osa asukokonaisuutta. Naisella voi olla useita, jopa useita kymmeniä käsilaukkuja, aivan kuten kenkiä, huiveja ja muitakin vaatteita. Oikea nahkalaukku on aina tyylikäs valinta. Lisäksi se kestää käytössä pidempään kuin keinonahkaiset tai kangaslaukut.

Laadukas laukku kestää lisäksi aikaa, sillä sen ajattomuus sopii kaikkien trendien ja muoti-ilmiöiden kanssa. Kuluneenakin laadukas nahkalaukku on kaunis. Sen patinoitunut pinta saattaa jopa kaunistaa laukkua entisestään. Siksi nahkalaukkua kannattaakin hoitaa ja säilyttää hyvin.

Laukkuja koko perheelle

Miesten laukut ja salkut ovat usein suurempia kuin naisten käsilaukut. Miehille on usein tärkeää voida kuljettaa mukanaan tietokonetta. Niinpä miesten llaukkuna ovatkin usein joko tietokonelaukut tai reput. Vaikka toki miehille on myös muitakin asusteeksi sopivia laukkuja ja tietysti urheilulaukut.

Myös lapsille on omia laukkuja. Lasten laukut ovat usein reppuja. Reppu voi olla joko koulureppu tai pienemmälle tarkoitettu kerhoreppu. Reppu kannattaa hankkia juuri oikean kokoisena, sillä koululaisen on vaikeaa saada kaikkia kirjojaan ja koulutavaroitaan liian pieneen reppuun, mutta liian iso reppu puolestaan on vaikeaa saada asettumaan selkään siten, että se ei haittaa kävelyä-

Laukkuja tarvitaan monenlaisessa liikkumisessa. Kärkkäisen verkkokaupan laukkuvalikoimaan on poimittu laukkuja erilaisiin tarpeisiin. Keskeisimpiä brändejä laukkuvalikoimassamme ovat matkalaukkutoimittajat Samsonite ja Delsey sekä muiden laukkujen valmistajat Ulrika, Boxerclub, Puccini ja tunnetut muotimaailman merkit Michael Kors sekä Armani Jeans.

Tervetuloa siis valitsemaan matkaasi sopiva ja muuhun tyyliisi istuva laukku, jonne mahtuvat sopivasti kaikki se, mitä tarvitset mukanasi. Olipa se sitten suurta tai pientä.