Hyggeily on rentoa tekemistä tai tekemättä jättämistä. Se on lämpöä, mukavuutta ja kotoilua. Hygge syntyy, kun asioita tehdään nautinnolla. Kiire, aikataulut ja suorittaminen eivät sovi hyggeilyyn.  Nyt päästetään irti, rentoudutaan ja ollaan läsnä tässä hetkessä.

Ota nämä vinkit talteen, jos sinulle hyggeily tuottaa vaikeuksia etkä oikein tunne osaavasi kotoilun saloja:

  • Kokeile, miltä tuntuu käpertyä sohvan nurkkaan. Pue yllesi rennot asusteet ja etsi iso peite tai tyyny kaveriksesi. Tämän voi toki tehdä myös yhdessä ystävän, äidin, puolison tai lasten kanssa.
  • Sytytä kynttilä. Tuijottele sen liekkiä rauhassa ja anna ajatustesi virrata.
  • Vedä vielä esimerkiksi pörrösukat jalkaan ja pehmeä neuletakki yllesi. Verkkokaupastamme löydät esimerkiksi naisten sukat ja miesten sukat. Tänään ei tarvitse lähteä minnekään eikä tehdä mitään.
  • Jos sohvalla hyggeily luonnistuu, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Pyydä ystäväsi sunnuntaibrunssille ja istukaa pitkä sunnuntai aamupäivä nautiskellen hyvästä ruuasta. Muista pukeutua rennosti ja mukavasti. Nyt ei tarvitse stressata asusteista tai vaatteista.
  • Rennon pukeutumisen voit aloittaa valitsemalla mukavat alusvaatteet, sukat ja muutkin vaatteet. Verkkokaupastamme löydät mukavat naisten vaatteet ja miesten vaatteet.
  • Sohvalla oleskelun ja rennolla brunssilla käynnin lisäksi voit saunoa hyggeillen. Lämmitä sauna ja varaa itsellesi saunatyynyt, löylytuoksut ja muut saunatuotteet siten, että ne todella lisäävät löylyn nautintoa ja rentouttavat mieltäsi.
  • Saunan jälkeen kääriydy suureen pyyhkeeseen ja valitse saunatakki tai muuten rennot vaatteet. Naisten alusasut voivat olla miellyttäviä ja rentoja, kuten esimerkiksi Miss Mary Of Sweden tai Finnwear -alusvaatteet ovat. Löydät verkkokaupastamme myös mukavat miesten alusasut, kuten pitkät alushousut, jotka sopivat oikein hyvin oleskeluun kotona.
  • Ota tavaksesi hyggeillä ja kotoilla ainakin kerran viikossa yhden illan tai aamun ajan. Se rentouttaa, vähentää stressiä ja tuo samalla koko perheelle mukavaa yhdessäolemisen aikaa.
  • Hyggeilyn periaatetta voi laajentaa myös ulkoiluun, kyläilyyn ja muuhunkin elämään. Otetaan siis rennosti eikä niuhoteta turhaa!

Tutustu verkkokaupassamme kaikkiin naisten ja miesten vaatteisiin, asusteisiin, alusasuihin ja sukkiin ja valitse niistä kaikkein rennoimmat asusteet kotoiseen hyggeilyyn ja oleskeluun!