Kello on sekä asuste että hyödyllinen ajan näyttäjä. Nykyisin, kun suurimmalla osalla on taskussaan kännykkä, kellon merkitys tarpeellisena ajan osoittajana on vähäisempi. Rannekello voi olla jopa kuin koru. Rannekellot ovatkin usein korumaisia ja niissä voi olla timantteja ja kiviä kuten koruissakin.

Rannekello tai vaikkapa taskukello sopii hyvin lahjaksi. Kellot sopivat kaikille. Ja toisaalta kellon voi ostaa lahjaksi, vaikka saajalla olisi olemassa jo rannekello. Monelle kello on osa pukeutumista, ja siksi kelloja saa olla useampia erilaisia. Aivan kuten vaikkapa koruja tai huiveja.

Komea kello miehelle

Miesten kellot ovat usein massiivisempia ja raskaampia, kuin naisten kellot. Miesten malleissa on myös usein enemmän toimintoja, kuten erilaisia älykellon tai urheilukellon ominaisuuksia. Useissa miesten kelloissa koneisto tai osa siitä on jätetty näkyville.

Olipa kello sitten asuste tai enemmänkin toimintojensa vuoksi käyttökello, niin kuitenkin sen ulkoisilla seikoilla on usein paljonkin merkitystä. Kellon ranneke kannattaakin valita sen mukaan, mitä kellolta odottaa. Erilaiset rannekkeet voivat olla joko nahkaisia, tekonahkaisia, metallisia tai muovisia. Myös kellotauluissa on eroja.

Värin ja mallin lisäksi kellossa voi merkitä sen valmistaja. Verkkokaupassamme on laaja valikoima eri valmistajien kelloja. Tässä muutamia esimerkkejä:

Leijona
Timberland
Citizen
Hugo Boss
Festina
Casio Kellot
Garmin
Executive
Seiko
Daniel Wellington

Eteenkin koneiston tyyppi on mukava tietää. Se voi olla joko mekaaninen tai kvartsikoneisto. Lisäksi kellon ominaisuuksissa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko se vesitiivis.

Varsinkin uimarille vesitiiveydellä on väliä. Uidessa ja urheillessa kellon ominaisuudet korostuvat. Urheilija voi valita kellon tilalta joko älykellon tai sykemittarin. Mutta toisaalta sykemittarin tilalle voi olla mukava välillä vaihtaa tyylikkäämpi kello. Vaikka ovathan sykemittaritkin tyylikkäitä.

Naisten kellot ovat usein naisellisia

Naisten kellot ovat yleisesti ottaen miesten kelloja sirompia ja keveämpiä, vaikka niistä löytyy tietysti myös massiivisemmat ja raskaammatkin mallit. Naisten kellot ovat usein myös väreiltään vaaleampia. Siinä missä miesten kelloissa on paljon mustaa, ruskeaa, tumman harmaata ja metallia, naisten kellot ovat vaaleita, kuten muun muassa valkoisia, vaalean ruskeita, hopeisia, tai kultaisia.

Naisten kelloista löytyvät samat ominaisuudet kuin miesten kelloistakin. Useimmiten niitä on kuitenkin koristeltu erilaisin naisellisin kuvioin tai vaikkapa timantein. Kellomalleissa on kuitenkin olemassa myös unisex-malleja, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Tuttuja, laadukkaita naisten kelloja valmistavat esimerkiksi Furla ja Rosefield. Laukuista, vaatteista ja koruista tutuksi tulleella Michael Korsilla on myös upea naistenkellovalikoima. Kelloissa on näyttävyyttä, tyyliä ja ajattomuutta. Ne sopivat loistavasti itseään arvostavan naisen ranteeseen.

Rannekellojen lisäksi naisille on olemassa myös kaulakorukello, eli niin kutsuttu sairaanhoitajakello. Kaulakorukello sopii käyttöön varsinkin silloin kun syystä tai toisesta rannekelloa on mahdotonta käyttää.

Leikkisät lasten kellot

Lasten kellot ovat söpöjä ja usein värikkäitä. Niistä löytyy malleja niin teini-ikäisille kuin leikki-ikäisillekin lapsille. Useinkaan niissä ei ole niin monia ominaisuuksia kuin aikuisten kelloissa saattaa olla, vaan enemmänkin niissä on keskitytty värikkyyteen ja jopa leikkisyyteen.

Lasten kello voi olla väriltään ja malliltaan joko tytöille tai pojille paremmin sopiva. Mutta yhtälailla se voi sopia kaikille lapsille sukupuolesta riippumatta. Tyttöjen kellot voivat olla hempeämpiä ja sirompia kuin poikien kellot. Niissä kuviot ovat usein kukkia tai perhosia, kun vastaavasti poikien kelloissa kuvioita on vähemmän ja värit ovat tummempia.

Verkkokaupassamme on laaja lastenkellovalikoima. Löydät meiltä tunnetut merkit ja laadukkaat kellot. Lasten kelloissa seikkailevat niin Disney-hahmot kuin muutkin satuhahmot. Saurum-malleissa näkyvät myös Muumi-hahmot. Q&Q:n kellot ovat puolestaan enemmänkin hillittyjä ja sopivat siksi paremmin teini-ikäisille. Lasten kelloja valmistavat myös Gul ja Leijona, joiden kellot ovat värikkäitä ja kauniita.

Olipa etsinnässäsi kello sitten lapselle tai aikuiselle, naiselle tai miehelle, itselle tai lahjaksi, löydät valikoiman verkkokaupastamme. Lisäksi valikoimistamme löytyvät varaosat vanhoihinkin kelloihin.