Autoilu-, ilmailu, veneily-, ulkoilu- ja urheilutuotteet kaikenlaisille käyttäjille

Garmin on yksi maailman johtavista GPS-tekniikan kehittäjistä. Sen kokemus alalta on vertaansa vailla. Garmin on sitoutunut tuottamaan ylivoimaisia tuotteita, jotka sopivat asiakkaan päivittäiseen käyttöön niin autoillessa, veneillessä, ulkoillessa kuin urheillessakin. Garmin-navigaattori tuo helpotusta ja turvaa moniin eri tilanteisiin.

Garmin suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy itse GPS-tekniikkaa hyödyntäviä navigointi-, viestintä- ja informaatiolaitteita sekä -sovelluksia. Tämä takaa tehokkaan tuotannon ja laadukkaat tuotteet sekä palvelut. Garmin-tuotteet onkin tehty kestämään kovaa kulutusta ja vaativia olosuhteita.

Garmin-tuotteet valmistetaan kunnioituksella

Monipuolisuus, helppokäyttöisyys ja laatu ovat kaikkien Garmin-tuotteiden ominaispiirteitä. Helppokäyttöiset tuotteet ovat viimeisteltyjä, laadukkaita, houkuttelevia sekä innovatiivisia, ja ne parantavat ominaisuuksillaan käyttäjiensä elämänlaatua.

Yhtiöllä on yhteensä yli 11 400 työntekijää maailmanlaajuisesti 50 toimipaikassa. Garmin on myynyt navigointilaitteita ympäri maailman jo vuodesta 1989. Niitä on nyt myyty yli 100 miljoonaa kappaletta.

Garmin-yhtiön yrityskulttuuri perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Jokainen työntekijä on sitoutunut palvelemaan asiakkaita ja muita työntekijöitä esimerkillisellä toiminnallaan ja toteuttamalla lupauksemme.

Garminin tuotevalkoima monipuolistuu, kasvaa ja kehittyy koko ajan. Löydät valikoimasta huippu tuotteet muun muassa niin tien päälle, lenkkipolulle, valokuvaamiseen kuin vesillekin.

My Garmin -sivusto on paikka, jossa voit rekisteröidä oman uuden Garmin-tuotteesi sekä hallita, avata ja ladata karttoja. Lisäksi sivulla on paljon muuta Garmin-tuotteiden kanssa yhteensopivia palveluja ja ohjeita.

Garmin-navigaattori apuna tien päällä

Miltä sinusta tuntuu ajaa aivan uusiin paikkoihin ja uusissa maisemissa? Muistatko helposti, mistä risteyksestä milloinkin kääntyä? GPS-navigointilaite on kuin kuudes aisti. Garmin-navigaattori opastaa sinut aina luotettavasti ja turvallisesti perille. Se ilmoittaa esimerkiksi jyrkistä mutkista, koulualueista, liikennevalokameroista ja nopeusvalvontakameroista.

Garminin DriveSmart-navigaattori tunnistaa muun muassa myös väsymyksesi tai kun lähestys eläinten tienylityspaikkaa.

Navigaattori on mahdollista yhdistää myös älypuhelimeen, jolloin saat käyttöösi liikenne- ja säätiedot sekä näet ilmoituksissa tulleet puhelut, tekstiviestit ja muut ilmoitukset. Ohjelmistot ja kartat voit päivittää langattomasti yhdistämällä laitteen Wi-Fi-verkkoon. Laite sisältää Euroopan kartat elinikäisillä karttapäivityksillä.

Navigaattorin kätevyys perustuu sen helppokäyttöisyyteen ja monipuolisuuteen. Garminin navigaattori muun muassa ilmoittaa kadunnimet ääneen. Lisäksi sitä voi itse käyttää puhekomennolla, mikä vapauttaa kädet ajamiseen. Navigaattorin saa kiinnitettyä imukuppikiinnityksellä ja siinä on ajoneuvon virtajohto, USB-kaapeli sekä mukana aloitusopas. Tuotteella on kahden vuoden takuu.

Garmin-laitteesi tietää, missä on

kiinteitä kameroita
keskinopeuskameroita
muutoskameroita
tilapäisiä kameroita / tietyöalueita
liikennevalokameroita
siirrettäviä kameroita
koulualueita.

Laite ilmoittaa myös nopeusrajoitukset ja muut huomioitavat seikat. Näin turvallisuus paranee ja autoilusta tulee miellyttävämpää.

Lenkkikaverina Garmin-sykemittari

Garminin urheilukellot, GPS-kellot ja älykellot. Millaista tukea ja seurantaa tarvitset lenkkipolulla tai muussa urheilussa? Garmin-sykemittarit ja muut urheilua tukevat tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä lenkkeilijän matkaseuralaisia. Ne vastaavat vaativimpiinkin odotuksiin.

Monipuoliset ominaisuudet takaavat, että saat treenistäsi irti juuri sen mitä tahdot. Voit tallentaa ja vertailla tuloksiasi, asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata kehitystäsi. Garmin-aktiivisuusranneke ilmoittaa, kun on aika liikkua. Se pitää sinut siis liikkeellä ja huolehtii hyvinvoinnistasi. Garmin-askelmittari laskee päivän aikana kertyneet askeleet ja näyttää, oletko saavuttanut tavoitteesi aktiviisuudessa.

Liikkujan ranteessa saattaa olla parhaimmillaan siis kokonainen tietokone, johon sisältyvät muun muassa älykkäät ilmoitukset siitä, minkä verran olet liikkunut ja ollut aktiivisena ja millä tavoin suorituksesi on sujunut.

Urheillessasi Garmin-tuotteiden kanssa käytössäsi on Wi-Fi-tuki, jonka avulla kaikki tiedot automaattisesti latautuvat Garmin Connect -urheiluyhteisöön. Käytössäsi on myös laaja Connect IQ -kauppa, josta löytyvät mukautukset kellotauluille ja sovelluksille.

Laitteissa on lisäksi mukavuutta ja turvallisuutta tuomassa ulkoanturit, kuten GPS- ja GLONASS -satelliittipaikannukset, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi sekä gyroskooppi.

Garmin-riistakamera ja muut kameratarvikkeet

Garminin tuoteperheeseen kuuluvat myös erilaiset tutkat ja riistakamerat. Yhtenä tärkeimpänä Garmin-koiratutka, jonka herkkyys ja tarkkuus ovat vertaansa vailla.

Garmin Astro 320 -käsilaite yhdessä T5-koirapannan kanssa ovat lyömätön GPS-koiratutka, jonka avulla pysyt kartalla koirasi liikkeistä niin peitteisessä maastossa kuin syvissä rotkoissakin. Koiran paikantaminen onnistuu jopa 14,5 kilometrin päästäkin. Astro kestää myös koiran uidessa, sillä sen vesiluokitus on kymmeneen metriin asti. Laitteessa on myös pelastustila, joka pidentää akun kestoa hätätapauksissa.

T5 -koiralaite lähettää koiran sijainnin Astro 320 -käsilaitteeseen jopa viiden sekunnin välein. Koiran sijainti ja reitti ovat karttasivulla. Koiran jäljityssivulla on kompassi, joka osoittaa koiran sijainnin.

Koiralaitteella voi seurata myös useampaa koiraa samalla kertaa. Silloin voi nähdä muun muassa kunkin koiran tarkan sijainnin ja koirat voi zoomata kartalle yhtä aikaa.

Garmin-kaikuluotaimet sisältävät GPS-toiminnon sekä CHIRP-kaikutekniikan. Näiden ansiosta pystyt merkitsemään käymiäsi paikkoja ja löydät helpommin kalasaaliiden äärelle uudelleen.

Kaikuluotaimen suuri näyttö ja selkeät painikkeet tekevät veneilystä ja kalastuksesta aiempaa mukavampaa ja helpompaa. Kaikuluotaimen avulla voit myös merkitä esimerkiksi veneramppeja ja satamalaitureita, mikä helpottaa vesillä liikkumista ja erilaisten kohtien paikantamista.

Garmin-huolto ja takuu ovat apunasi

Garmin-tuotteilla on toimiva huolto. Useimmat tekniset ongelmat kuitenkin korjautuvat laitteiden ohjelmistojen päivittämisellä. Suurimman osan Garmin-ohjelmista voi päivittää Garmin Expressin avulla.

Suomesta ostetuilla Garmin-laitteilla on kahden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Tässä ajassa tehdyn reklamaation johdosta Garmin vaihtaa tai korjaa asiakkaan laitteen sen mukaan, miten itse näkevät tarpeelliseksi. Takuun piiriin eivät luonnollisesti kuulu laitteet, jotka ovat vahingoittuneet virheellisen käsittelyn, ulkoisten vaurioiden tai ei sallittujen muutosten tai korjausten seurauksena. Huomioithan, että takuuhuoltopyyntöön on aina liitettävä mukaan ostokuitti.

Meillä on verkkokaupassamme laaja ja kattava valikoima Garmin-tuotteita. Tarvitsetpa apulaista sitten luontoon tai automatkoille, kannattaa suunnata verkkokaupan viidakkoon!