Tervetuloa PS4-pelaamisen ihmeelliseen maailmaan

Videopelikonsoli PlayStation 4 eli PS4, tai puhekielisesti Pleikkari on varmasti usean pelikonsolipelaajan toivelistalla ennen joulua tai muita juhlapäiviä. PS4 nostaa suosiotaan koko ajan. Se on maailman myydyin konsoli ja sitä on toukokuun 2017 loppuun mennessä myyty yli 60 miljoonaa kappaletta. PS4-konsoli on siis yksi kuumimmista hittikonsoleista ja pelimaailman ilmiöistä.

PlayStation 4 on videopelialan luovimpien suunnittelijoiden tarjoama mahdollisuus toteuttaa uudenlaisia pelikokemuksia. Laitteen huippunopeat suorittimet, edistynyt grafiikka, lyömätön järjestelmämuisti ja muut ominaisuudet tuovat pelaamisen aivan uudelle tasolle. PS4-pelit ovat isompia, vauhdikkaampia ja kekseliäämpiä kuin osaat kuvitellakaan.

PS4-konsolin järjestelmä muistaa tekemistäsi valinnat. Se tietää, mistä pidät, ja tarjoaa siksi sisältöä suosikeistasi. Lisäksi pystyt näkemään ystäviesi jakamia tietoja tai voit halutessasi katsella kaverisi peliä.

PS4 on tilattavissa netistä

Vaikka pelaaminen yhdistetään helposti nuoriin, videopelejä pelaavat myös niin esikouluikäiset kuin aikuisetkin. Digitaalinen pelaaminen onkin omalla tavallaan osa kulttuuriperintöämme. Pelaaminen tapahtuu pääosin kodeissa, mutta se ei tarkoita aina yksin pelaamista, vaan konsoleita voidaan liittää verkkoon ja pelaaminen tapahtuu silloin peliyhteisön keskuudessa.

Suosituimmat pelikonsolit nykyisin ovat PlayStation 4, Nintendo Switch ja Xbox One. Myyntiluvut yhteensä ovat maailmanlaajuisesti hurjia, mikä kertoo siitä, että konsolipelaamisen suosion kasvaa valtavasti edelleen. Kasvu on alkanut jo vajaa neljä vuosikymmentä sitten.

PS4-konsoli on mahdollista tilata suoraan kotiovelle. Verkkokaupastamme löytyvät myös PS4-ohjain ja -pelit. Muut PS4-tarvikkeet ja PS4-kaapelit täydentävät kokonaisuutta. PS4:n hinta muodostuu lopulta siitä, mitä kaikkea haluat pakettiin mukaan. Peliohjaimia löytyy useissa eri väreissä, mutta yksi suosituimmista väreistä PS4:ssa on valkoinen. Valkoisena löytyvät niin konsoli kuin ohjainkin.

Voit myös maksaa PS4:n osamaksulla, jolloin maksat tuotteet kuukausittaisella summalla huolettomasti ja vaivattomasti.

 PlayStation 4 -pelit

PS4 tarjoaa laajat ja monipuoliset valikoimat mitä erilaisempia pelejä. PS4 on markkinoiden monipuolisin ja yhteisöllisin konsoli, joten koe sen parissa pelaamisen ja jakamisen vapaus yhdessä parhaimpien pelikavereidesi kanssa.

PS4-viihdesovelluksista saat pelien lisäksi kaikki parhaat televisiosarjat, elokuvat ja paljon muuta. Koe kaikessa viihtymisessä henkeäsalpaavan teräväpiirron uskomattoman elävät värit.

Pelit löydät kätevästi verkkokaupastamme. Laajat valikoimat ovat seuraavasti jaoteltuina:

PS4-toimintapelit
PS4-seikkailu- ja roolipelit
PS4-ajopelit
PS4-taistelupelit
PS4-urheilupelit
PS4-simulaattoripelit
PS4-puzzle-pelit
PS4-strategia-, sota- ja tasohyppelypelit

Verkkokaupassamme ovat lisäksi lapsille suunnatut suomenkieliset PS4-lastenpelit, joiden ikärajat ovat Pegi-luokituksen mukaan 7, eli ne soveltuvat sisältönsä puolesta muutoin kaiken ikäisille lapsille, mutta niissä saattaa olla kohtauksia tai ääniä, jotka ovat pienille pelaajille pelottavia. Pegi-luokitus ei kuitenkaan kerro pelin vaikeustasosta.

Lastenpeleistä hyvin tunnettu tuotemerkki on Lego, jonka peleissä pääset osaksi tuttuja Lego-maailmoita, rakentamaan niitä ja pelaamaan yhdessä tuttujen hahmojen kanssa.

PS4 pro ja muut tulevaisuuden visiot

PS4 on siis maailman myydyin konsoli. Sen laatu ja monipuolisuus on lumonnut pelaajat ympäri maapallon. Koe sinäkin siis sen uudistunut ulkoasu ja upea teräväpiirto. Ja kun pelaaminen ja viihde halutaan viedä vielä askeleen pidemmälle, on PS4:stä olemassa myös oma Pro-versionsa, PS4 Pro, joka on huippuunsa viritetty PS4Maailman tehokkain pelikonsoli.

PS4 Pro on täynnä huipputekniikkaa, joka tarjoaa kaikkien aikojen nopeimpia, tarkimpia ja responsiivisimpia elämyksiä. Järjestelmä sytyttää ruudulla eloon pelien mahtavan grafiikan ja realistiset yksityiskohdat.

Tulevaisuudessakin PS4-järjestelmä keskittyy pelaajien ympärille sekä parhaiden pelien ja mukaansatempaavien kokemusten tarjoamiseen. Koko PS4-järjestelmän sydän on tehokas, konsolia varten suunniteltu mikrosiru. Lopputuloksena saadaan uusia pelejä ennennäkemättömän laadukkaalla ulkoasulla ja mukaansatempaavalla pelimekaniikalla.