Koulut ovat alkamassa ja moni koululainen on paitsi hankkinut koulutarvikkeita ja kirjoitusvälineitä myös sisustanut omaa huonettaan kesän jäljiltä syksyisemmäksi. Pienemmän koululaisen huoneesta löytyy nyt ehkä väriä ja kuvioita. Teini-ikäiset saattavat suosia valkoista ja mustaa, joiden rinnalle usein otetaan jokin tehosteväri kuten pinkki tai keltainen.

Koululaisen huoneen sisustus koostuu ainakin sängystä ja koulupöydästä. Värimaailma määräytyy tietysti seinissä ja lattiassa käytetyistä väreistä, mutta sitä voi kivasti muokata kodintekstiileillä ja erilaisilla materiaalivalinnoilla.

Päiväpeitto on osa koululaisen sisustusta. Se suojaa sänkyä pölyltä ja roskilta, mutta samalla se tuo huoneeseen toivottua tunnelmaa. Päiväpeittoja on niin värikkäitä kuin yksivärisiäkin.

Lasten päiväpeitto saa olla helppo pedata ja samalla riittävän jämäkkä, että se pysyy sängyllä myös silloin kun sängyllä leikitään tai oleskellaan. Koululaisen on mukava kierähtää sängylle lukemaan läksyjä tai rentoutumaan koulupäivän päätteeksi.

Päiväpeiton lisäksi tyynyillä voi lisätä luku- ja opiskeluviihtyisyyttä. Valkoinen päiväpeitto kaipaa kaverikseen värikkäitä tyynyjä kun taas harmaan päiväpeiton kanssa sopivat valkoisetkin tyynyt.

Musta päiväpeitto on aina tyylikäs, vaikka se saattaa pikkutytön huoneeseen tuntua turhan synkältä. Mustaakin päiväpeittoa voi keventää erilaisilla liinavaatteilla, huovilla ja tyynyillä. Luhta home -päiväpeitot ovat laadukkaita ja kestäviä, ja niistä löytyy valikoimaa jokaiseen makuun.

Sängyn peitteiden lisäksi huoneeseen kannattaa valita sävyihin sopivat verhot ja matot. Vallilan valikoima aivan pursuaa erilaisia kuoseja ja materiaaleja. Niistä jokainen koululainen löytää varmasti itselleen mieluisia värejä ja kuvioita.

Verkkokaupastamme löytyvät laadukkaat peitteet ja päiväpeitot jokaisen sisustajan sisustustarpeisiin. Nyt jokaisen koululaisen on helppoa sisustaa lukunurkkaus ja työhuone mieleisekseen.