Korrek on kotimainen autonhoitotuotteisiin erikoistunut yritys, jonka tuotteet tekevät hyvää niin autoille kuin veneillekin. Korrek-tuotteissa on kaksi kovaa tuotetta; Korrek PRO auton hyvinvointiin ja Korrek BOAT veneiden hoitoon.

Kestopinnoitteella suojaus, kiilto ja helpotusta auton pesuun myös jatkossa

Kotimainen autonhoitotuotemerkki Korrek toi keväällä 2016 kuluttajamarkkinoille täysin uuden tavan hoitaa ja suojata auton maalipinta: Korrek PRO-ohutkalvo- eli TFC-pinnoitteet. Ammattilaispiireissä maailmalla on viime vuosina siirrytty vahauksesta yhä enemmän autojen pinnoitukseen.

Korrek PRO TFC-pinnoitteiden avulla kuluttajan on helppo suojata autonsa erilaisia ulkoisia rasitteita, kuten likaa ja myös UV-säteitä hylkiväksi. Auton pinnoittaminen on todella nopeaa: normaalikokoisen perheauton pinnoittaa vartissa. Suojaavan ohutkalvopinnan lisäksi pinnoite antaa kaikenlaisille maalipinnoille loistavan kiillon. Erityisesti metallivärin se suorastaan herättää eloon. Pinnoittaminen sopii parhaiten hyville tai kohtuullisen hyväkuntoisille maalipinnoille. Huonompikuntoisen maalipinta kannattaa ensin kiillottaa, jonka jälkeen asentaa suojaava pinnoite.

Korrek PRO -autonhoitotuotesarja täydentyi kahdella pesutuotteella: pinnoitetta ylläpitävällä shampoolla ja erittäin voimakkaasti vaahtoavalla, sitruksen tuoksuisella vaahtoshampoolla.

Täysin uudenlainen Korrek PRO TFC Reload Shampoo yhdistää pinnoitteen ja pesuaineen yhteen pulloon. Ohutkalvopinnoiteteknologiaa hyödyntävä shampoo ylläpitää pinnoituksen kestoa ja vahvistaa aiemmin tehtyä pinnoitetta. Pinnoittava shampoo muodostaa ohuen, vettä ja likaa hylkivän kalvon, joka suojaa auton pintaa ulkoisilta rasitteilta kuten tiesuolalta ja pieltä. Samalla se puhdistaa tehokkaasti auton kaikki ulkopinnat jättäen ne kiiltäviksi. Reload-shampoo sopii myös pinnoittamattomien kohteiden pesuun.

Auton ulkopinnat voi pestä nyt myös miellyttävällä, sitruksen tuoksuisella Korrek PRO Vaahtoshampoolla. Shampoon erittäin voimakas vaahtoavuus mahdollistaa tuotteen levittämisen esimerkiksi erillisen vaahdottimen avulla, jolloin auton pinnalle muodostuva vaahtokerros tehostaa pesuaineen vaikutusta. Vaahtoshampoo on pH-neutraali, joten se sopii hyvin vaha- tai pinnoitekäsitellyille pinnoille ja usein toistuvaan pesuun, sillä se ei kuluta suojaavia pintoja. Tuote on silikoniton, vahaton ja biohajoava.

Korrek PRO -tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Nyt Korrek-tuotteita myös veneen hoitoon 

Berner toi maaliskuussa markkinoille tunnettujen Korrek-autonhoitotuotteiden rinnalle veneenhoitosarjan.

Korrek PRO -tuotesarjaa tuttua ohutkalvopinnoiteteknologiaa (Thin Film Coating) hyödynnetään nyt veneenhoidossa. Korrek BOAT -sarja on uusi tapa hoitaa venettä pinnoittamalla. Tuotteet on tehty suomalaisiin veneilyolosuhteisiin sopiviksi ja ne on kehitetty, testattu sekä valmistettu Suomessa.

– Korrek BOAT -tuoteryhmä edustaa viimeisintä teknologiaa, joka on kehitetty helpottamaan vaivalloiseksi ja isotöiseksi koettua veneen hoitotyötä, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Tomi Laitila Berneriltä.

Korrek BOAT -sarjan tuotteet soveltuvat erityisesti Gel Coat -pinnoille ja lakatuille puupinnoille. Sarjan UV-pinnoite takaa veneelle erinomaisen suojan ja kiillon. Tuoteryhmä sisältää tuotteet myös veneen pesuun, kiillotukseen sekä kuohurajan poistoon.

Korrek BOAT -tuotesarja koostuu viidestä tuotteesta:

Korrek BOAT Hull Cleaner, vesirajan tehokas puhdistaja, 700 ml suihkepullo

Korrek BOAT Shampoo, biohajoava pesuaine, 3 l kanisteri

Korrek BOAT Cleaner Wax, syväpuhdistava vaha, 350 ml

Korrek BOAT Protection Wax, täyspolymeerivaha suojaukseen, 350 ml

Korrek BOAT TFC UV-Coating, helppo ja nopea suojapinnoite, 700 ml suihkepullo