Teetpä sitten klassisen raikasta, ihanan hedelmäistä tai herkullisen suklaista – onnistut luomaan kädenkäänteessä Städterin Makukermatiivisteillä upean kakun tai maukkaan jälkiruoan. Makuvaihtoehtoja makukermatiivisteessä on 18: suklaasta munalikööriin.

Kerman oikean koostumuksen aikaan saaminen ei aina ole helppoa. Städterin Makukermatiivisteellä kermakakut, kääretortut, juustokakut, jälkiruoat ja kuorrutteet onnistuvat varmasti. Toimi näin: Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita haluamasi makuinen Makukermatiiviste veteen ja lisää se kermavaahdon joukkoon. Osan kermasta voi korvata rahkalla tai vaikka tuorejuustolla.

Makukermatiiviste sisältää liivatteen, joten paakkuuntumista ei tarvitse pelätä ja täyte pysyy kuohkeana.

Makukermaseokseen voit halutessasi lisätä tuoreita hedelmiä, marjasurvosta tai vaikkapa pähkinöitä – oman makusi mukaan.

Pakkaus riittää yhteen kakkuun. Jokaisen pakkauksen sisällä on Städterin kondiittorien tarkat ohjeet, reseptit ja vaihtoehdot makukermatiivisteen käytöstä.

Städter on vuonna 1973 perustettu saksalainen perheyritys, joka on erikoistunut leivontavälineiden ja -tuotteiden valmistamiseen. Städterin uotteita markkinoi Suomessa Mäntyharjulla toimiva PinSilva Oy.

– Makukermatiiviste sisältää liivatteen, joten paakkuuntumista ei tarvitse pelätä ja täyte pysyy kuohkeana.