Kiitollisena veteraaneille Kärkkäinen lahjoittaa 5% kaikesta kansallisen veteraanipäivän 27.4.2017 myynnistään Suomen Sotaveteraaniliitolle.
Koskee Karkkainen.com -verkkokauppaa sekä tavarataloja Lahdessa, Jyväskylässä, Ylivieskassa, Oulussa ja Iissä.
 

J. Kärkkäinen Oy rakentaa toimintansa isänmaallisuuden arvopohjalle. Rehellisyys ja ahkeruus, vapaus ja vastuu, toisista välittäminen, luonnon kunnioittaminen; näihin arvoihin luottaen me suomalaiset olemme luoneet uskomattoman menestystarinan: itsenäisen Suomen. Näitä sinivalkoisia arvoja sotiemme veteraanit itsensä uhraten puolustivat; heille kallis oli maa. Kiitos veteraanit. Meidän nuorempien vuoro on nyt. Kertoa sanoin, mutta ennen kaikkea teoin: Himmetä ei muistot koskaan saa.

Suomalaisena perheyrityksenä J. Kärkkäinen Oy haluaa valikoimissaan, niin jatkuvasti tuotetarjonnaltaan kasvavassa verkkokaupassa www.karkkainen.com kuin tavarataloissa Lahdessa, Ylivieskassa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä, suosia kotimaisten valmistajien tuotteita. Kotimaisia valmistajia löytyy ilahduttavan runsaasti eri tuoteryhmiin. Verkkokaupassa on jo yli 6000 Suomessa valmistettua tuotetta, ja lisää tulee koko ajan.

Kotimainen tuote kertoo kotimaisesta työstä. Se on tehty ammattitaitoisesti, tunnollisesti ja eettisesti. Myös hinnaltaan kotimainen tuote on kilpailukykyinen. Ostamalla kotimaista olemme jokainen osaltamme turvaamassa suomalaisia työpaikkoja. Jatkossa Kärkkäisen verkkokaupassa tulee olemaan erillinen hakuosio Suomessa valmistetuille tuotteille, näin asiakas löytää helposti kotimaisen tuotteen.

Kansallisena veteraanipäivänä, 27. huhtikuuta Suomen liput liehuvat sotaveteraanien kunniaksi. Heidän, jotka varmistivat itsenäisyytemme ja vapautemme. Ilman sotaveteraanien kunniatekoja emme tänä vuonna viettäisi Suomen 100-vuotisjuhlaa. J. Kärkkäinen Oy kiittää ja kunnioittaa veteraaneja lahjoittamalla tämän vuoden kansallisen veteraanipäivän 27.4.2017 Kärkkäisen kaikesta myynnistä eli Kärkkäisen viiden tavaratalon ja verkkokaupan www.karkkainen.com myynnistä 5 prosenttia Suomen Sotaveteraaniliitolle.