Kuolleenmeren mineraalit, levä ja muta hidastavat ihon ikääntymistä

Ahavan ihonhoitosarjan teho perustuu Kuolleenmeren mineraaleihin.

Ahava-tuotteet sisältävät ainutlaatuista, terapeuttisesti vaikuttavaa Kuolleenmeren vedestä pitkän tuotekehittelyn tuloksena valmistettua Osmoter™- mineraaliyhdistettä. Aktiiviset kasviuutteet, kuten esimerkiksi Dunaliellalevä, aloevera,karitevoi, kehäkukka ja tyrni lisäävät ja täydentävät Ahava-tuotteissa mineraalien hyvää tekevää vaikutusta, kertoo tuote- ja avainasiakaspäällikkö Annette Peltola Ahavaa maahantuovasta Mikacos Oy:stä.

Mineraaleja Kuolleenmeren vedessä on 21.

– Kuolleenmeren mineraaleista ihon toimintaan vaikuttavat eniten osmoottisesti toimivat magnesium, kalsium ja kalium, Peltola sanoo.

– Ahava-tuotteet toimivat sekä ulkoisesti että sisäisesti. Ahavan vaikuttavat ainesosat aktivoivat ihoa myös sisältäpäin, eli ne aktivoivat ihoa korjaamaan ja tasapainottamaan itse itseään.

Kuolleenmeren muta, joka kaivetaan meren pohjasta ja puhdistetaan, sisältää samat mineraalit kuin suolakin. Hoitavaa on myös Kuolleenmeren Dunaliella-levä.

Yksi Ahavan merkittävä innovaatio on Kuolleenmeren mudan jalostaminen sellaiseen muotoon, että sitä voidaan käyttää iholle jätettävässä muodossa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Ahavasta löytyy ihon toimintoja optimoivia hoitotuotteita kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille: kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille. Ahava-sarjassa on myös hiustenhoitotuotteita.

Ahava-tuotteet eivät sisällä parabeenejä tai vahvoja kemiallisia lisäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja sopivat myös vegaaneille. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.

– Kaikki Ahava-tuotteet valmistetaan Kuolleenmeren rannalla luontoa vahingoittamatta.

Löydät iki-ihanat Ahava-tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta.