Lumene on kotimainen, puhdas ja laadukas ihonhoitosarja. Sen tuotteet tuovat kauneudnhoitoon luksusta ja luonnon läheisyyttä.

Suomalainen vesi kuuluu todistetusti maailman puhtaimpiin ja laadukkaimpiin. Suomalaisen veden laatu sijoittui maailman parhaiden joukkoon Yalen ja Columbian yliopistojen yhteistutkimuksessa vuonna 2005. Lisäksi se luokiteltiin parhaaksi YK:n vertailevassa, veden laatua ja määrää koskevassa tutkimuksessa vuonna 2003. Lumenen ihonhoitotuotteissaan käyttämä lähdevesi johdetaan suoraan Suomen Lapissa sijaitsevasta erityisestä luonnonlähteestä; puhdas pohjoinen lähdevesi on suodattunut jääkauden jälkeen muodostuneiden hiekka- ja sorakerrosten läpi.

Ihosta jopa 80 % on vettä, joten kosteutus on ehdottoman tärkeää ihon hyvinvoinnille ja heleydelle. Veden pH on lähellä ihon omaa pH-arvoa, veden hellävaraisuutta iholle lisää myös veden pehmeys. Lähdevesi toimii myös välittäjäaineena monelle muulle Lumenen ihonhoitotuotteissa olevalle raaka-aineelle, ja saa ne toimimaan optimaalisesti hyvinvoivan ihon eteen.

Lumenen upeat tuotteet hurmaavat

 

Lumene Nordic Chic

Lumenen uusi, ihana tuotesarja Lumene Nordic Chic on raikas tuulahdus modernia koostumusta, valmistusta ja paketointia. Se siis hivelee ihosi lisäksi mieltä ja esteettistä silmää. Nordic Chic -sävyt on suunniteltu suomalaisille ja pohjoismaisille naisille, joten niiden sävyt imartelevat ihoamme. Ne ovat helppokäyttöisiä ja valovoimaisia sekä helposti levitettäviä, kerrostettavia ja sekoitettavia. Onneksemme Lumene Nordic Chic -tuotteiden värivalikoima on monipuolinen.

Lumene Nordic Chic sopii jokaiselle hyvän hinta-laatusuhteensa ja monipuolisuutensa ansiosta. Sen kokoelma tarjoaa suomalaisille naisille tärkeimmät silmämeikit ja muut ehostukseen tarvittavat välineet jokapäiväiseen käyttöön.

Hyvänä esimerkkinä sarjan upeudesta on hoitavaa, Argan-öljyä sisältävä Nordic Chic Huulipuna, joka on täydellinen meikki niin koko päiväksi kuin iltameikkiinkin. Tämän tuote kuuluisi jokaisen naisen käsilaukkuun. Lumene Nordic Chic Huulipuna tekee huulista pehmeät ja kuulaat. Se tuntuu mukavalta koko päivän! Upeaa hohdetta päiviin tuovat myös Lumene Nordic Chic -mattapohjustusvoide ja Lumene Nordic Chic -aurinkopuuteri.

Lumene LÄHDE

Lumenen LÄHDE-tuotesarja yhdistää nimensä mukaisesti puhtaan, pohjoisen lähdeveden koivun mahlaan, joka on mineraalipitoinen ja tehokkaasti kosteuttava. Luonnollisia ainesosia sisältävät tuotteet tekevät ihollesi paljon hyvää. Ne hoitavat ja ravitsevat sitä jättäen raikkaan, kauniin ja kosteutetun lopputuloksen koko päiväksi. Lähde-sarjan lisäksi Lumenella on koko joukko muitakin huikeita ihonhoitotuotteita, jotka on nimetty yhtä kauniisti, kuten esimerkiksi Lumene Valo ja Lumene Lempeä.

Päivä on ihanaa aloittaa nopealla ja vaivattomalla ihonhoitorutiinilla. Se saa ihosi raikkaan kosteutetuksi koko päivän ajaksi. Esimerkkinä nelivaiheinen aamurituaali, joka herättelee ja valmistaa ihosi antaen sille onnellisen hehkun koko päiväksi.

1)    Lumene Lähde 3in1 Micellar -vesi

Aloita päivä raikastumalla! Pyyhi kasvosi hellävaraisesti Lumene Lähde -sarjan puhdistavalla puhdistusvedellä. Näin poistat yön aikana iholle ilmaantuneet epäpuhtaudet. Puhdistus virkistää ihoasi ja antaa raikkaan alun päivällesi.

2)    Lumene Lähde Pure Drew Drops -silmänympärysgeeli

Herätä silmäsi kosteuttamalla silmänympärysihoa raikkaalla geelillä. Se kosteuttaa ihoa ja laskee turvotusta. Jos haluat oikein raikkaan herätyksen, voit säilyttää geelin jääkaapissa yön yli. Tuote sopii hellävaraisuutensa ansiosta herkällekin iholle.

3)    Lumene Lähde 24h -tehokosteusvoide

Heleytä ihoasi ja palauta sen kosteustasapaino tehokosteuttajalla, jonka vaikutus kestää koko vuorokauden ajan. Ihotyyppillesi sopivalla kosteusvoiteella saat ihanteellisen tehokosteutuksen kasvoillesi. Anna tuotteen imeytyä ihoon, jotta kaikki ainesosat ehtivät vaikuttaa ennen meikin levittämistä.

4)     Lumene Pure Action Hydration -kasvosuihke

Kasvosuihke antaa tehokasta kosteutusta koko päivän! Voit siis virkistää ihoasi raikkaalla suihkauksella aina, kun mielesi tekee tai ihosi alkaa tuntua väsyneeltä. Kasvosuihke on  hienojakoinen ja virkistävä, eikä se sotke meikkiäsi.

Ihonhoitoon tarkoitetut erilaiset ihovoiteet, öljyt ja balsamit hellivät ihoa. Löydät Lumenelta juuri ihollesi sopivan voiteen. Kasvovoiteiden lisäksi kasvojen ihonhoidossa on tärkeää oikeanlainen silmäkosmetiikka, joka takaa sen, että herkimmät ihoalueet saavat riittävän hellää hoitoa. Myös kynsienhoito vaatii omanlaiset voiteet. Onneksi nekin löytyvät Lumenelta. Samoin kuin erilaiset meikitkin.

Löydät Lumenen iki-ihanat tuotteet verkkokaupastamme.