Laadukkailla, juuri lattiasi materiaaleille ja tarvitsemaasi käyttötarkoitukseen suunnitelluilla Vileda®-mopilla siivous käy kuin tanssi. Valitse tästä omasi.

Vileda® 1-2 Spray -heti-valmis-moppi

Vileda® 1-2 Spray sopii ennen kaikkea lattioiden nopeaan puhdistukseen. Varren nestesäiliön (270 ml) ansiosta moppi on aina käyttövalmiina juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Suihke aktivoidaan kahvan liipaisimella: hieno nestesumu leviää tasaisesti mopin eteen. Yksi säiliön täyttö riittää jopa 130 m² lattian pesuun. Puhdistusaineena voidaan käyttää käyttövalmista Vileda 1-2 Spray puhdistusainetta, pelkkää puhdasta vettä tai lattiamateriaalille sopivaa muuta puhdistusainetta, joka on laimennettu käyttöohjeen mukaan.

Vileda® 1-2 Spray heti-valmis-moppi sopii erinomaisesti kiireisille, lapsi- ja lemmikkiperheille. Soveltuu kaikille lattiamateriaaleille, myös puulle.

Vileda® ActiveMax Extra -levykehysmoppi

Vileda® ActiveMax Extra soveltuu kaikille lattiamateriaaleille, mutta sitä suositellaan erityisesti vedenaroille puulle, parketille ja laminaatille. Moppi soveltuu erityisesti suurille lattiapinnoille suuren levykehyksen ansiosta. Mopin tiivis mikrokuitu puhdistaa tehokkaasti jopa ilman puhdistusaineita. Karhennettu säätövarsi ei lipsu märissäkään käsissä.

Vileda® UltraMax -moppi ja -sanko&puristin

Vileda® UltraMax on ainutlaatuinen levykehysmoppi, jonka voi huuhdella ja puristaa kuivaksi omassa sangossa ja puristimessa. UltraMax sopii kaikille lattiamateriaaleille. Sitä voidaan käyttää myös ilman sankoa. Pienemmän levykehyksen ansiosta se sopii pienempiin tiloihin ja tiloihin, joissa on paljon mattoja ja huonekaluja. Mikrokuituinen moppi puhdistaa tehokkaasti jopa ilman puhdistusaineita.

Vileda® Steam -höyrymoppi

Vileda® Steam -höyrymoppi on hygieeninen valinta siivoukseen. Se tappaa bakteerit 99,9-prosenttisesti. Et tarvitse erikseen mitään puhdistusaineita. Lisäksi höyrymoppi lämpenee työskentelylämpötilaan 15 sekunnissa, joten pääset siivoamaan nopeasti. Mopissa on höyrynsäätö, kuuden metrin johto ja se soveltuu kaikille koville lattiapinnoille sekä mattojen raikastamiseen.

Vileda Easy Twist -moppi

Vileda Easy Twist -moppi on jokaisen lattian pesijän unelma! Se on helppokäyttöinen ja huippulaadukas mikrokuitumoppi, joka sopii kaikille lattiamateriaaleille. Vileda Easy Twist puhdistaa tehokkaasti todella lattian kun lattian. Mikrokuitu on erittäin puhdistuskykyistä jopa ilman pesuaineita. Moppia ei tarvitse huuhdella käsin, vaan sen voi huuhtoa hanan alla tai sangossa, sillä mopissa oleva, sisäänrakennettu puristin hoitaa puristamisen. Konepesu 60 asteessa.

Easy Twist on teknisesti pitkälle kehitelty moppi, joka takaa puristimensa ja vartensa ansiosta ergonomisen siivousasennon. Mikäli mopin huuhtelu onnistuu hanan alla, edes sankoa ja puristinta ei erikseen tarvita. Vileda Easy Twist -moppi vie vain vähän tilaa, ja siksi se onkin helppoa asettaa siivouskaappiin tai pesuhuoneen nurkkaukseen. Moppiosa ja varsi kannattaa säilyttää erillään. Mopin voi pestä 60 asteessa ilman huuhteluainetta, mutta se ei kestä rumpukuivausta.

Viledan Easy Twist moppiin on olemassa myös Easy Twist -vaihtomoppi, jonka voi hankkia vanhentuneen ja kuluneen moppiosan tilalle. Ei tarvitse hankkia kokonaan uutta moppia varsineen.

Vileda Light & Soft -talousliina

Vileda Ligh & Soft -talousliina on erittäin hygieeninen ja monipuolinen siivoisliina kodin puhtaanapitoon. Se kestää useita käyttökertoja, ja siivotessa se ei nukkaa tai jätä raitoja. Vileda Light & Soft -talousliina sopii myös kaikkeen kuivaamiseen.

Viledan talousliina on parhaimmillaan käytössä esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneeseessa, mökillä, veneessä, autotallissa tai asuntovaunussa. Se on helppo huuhtoa ja puristaa kuivaksi. Ligh & Sotf -talousliina voidaan pestä jopa 60 asteessa, mutta sitä voi käyttää myös kertakäyttöliinan tavoin. Liinan voi hävittää muun energiajätteen mukana.

Talousliinarulla on riittoisa kovaankin siivoukseen, sillä siinä on 40 liinaa, ja jokaisen talousliinan koko on 20 x 30 senttimetriä.


Miksi siis tehdä siivoamisesta vaikeaa, kun kaiken voi hoitaa helposti ja miellyttävästi!

Verkkokaupastamme löydät kaikki nämä siivousapurit sekä koko joukon muita Vileda-tuotteita