Kreetalainen BioAroma on käsintehty, luonnollinen ja kasviperäinen kosmetiikkasarja, jossa ei käytetä kemiallisia säilöntäaineita.Vaikuttavina aineina ovat erilaiset yrttiuutteet, eteeriset öljyt ja kasviöljyt. Tuotteiden koostumuksissa on hyödynnetty nykyaikaisia tutkimustuloksia sekä arkeologisia löytöjä ja ennen kaikkea Kreetan perinteistä tietotaitoa luonnon aineiden käytöstä.

Vanhinta kasvitietoa edustaa muinoin Kreetalla kukoistanut minoalainen kulttuuri. Aikakautta edustavat muun muassa tuotesarjan dittany-öljy (Kreetan oreganoöljy) sekä labdanum-kasvista saatava hartsi. Molemmat tunnettiin jo antiikin aikana ihon nuorekkuutta edistävistä vaikutuksistaan.

BioAroma on pieni perheyritys, joilla on omat yrttimaat Kreetalla. He poimivat yrtit ja purkittavat tuotteet käsin. Yrttejä kasvaa vuorilla, jossa on tuliperäinen maa, joten yrteistä tuleekin hyvin ravintorikkaita. Tavanomaisissa kosmetiikkatuotteissa voi olla jopa 90% vettä, mutta BioAroman tuotteita ei ole laimennettu lainkaan.

BioAroma-sarjassa on tuotteita muun muassa ihon puhdistukseen, kosteutukseen, kuorintaan, vartalonhoitoon, lasten ihonhoitoon, raskausarpien hoitoon sekä öljyjä hierontaan. Sarjasta löytyy myös hoitavaa huulirasvaa.