Eva vaahtomuovisista rakennuspalikoista tykkäävät lapset ja aikuiset

Oulaistelainen Sampsa Veteläinen osti Ylivieskan Kärkkäiseltä lapsilleen Kärkkäisen omaa maahantuontia olevat Eva vaahtomuoviset rakennuspalikat. Lasten tekemisen riemu oli taattu – ja myös aikuisten.

– Meillä tytöt ovat innostuneet jumppaamaan vaahtomuovipalikoista rakentamansa jumppamaton päällä, erityisesti he ovat innostuneet käsillä kävelystä. Itse asiassa yritän itsekin oppia ja harjoitella sitä heidän kanssaan. Vaahtomuovipalikoista rakennettu matto on noin parin sentin paksuinen. Se mukavasti pehmentää, kun käsillä kävelijät aina silloin tällöin mätkähtävät maahan, kertoo Sampsa.

Eva vaahtomuovirakennuspalikoista on Veteläisillä rakennettu myös monenlaisia majoja. Vaahtomuoviset rakennuspalikat ovat mukava tapa saada myös talvella sisäleikeissä nauttia majojen rakentamisesta.

Eva vaahtomuoviset rakennuspalikat ovat materiaaliltaan tiiviimpää ainetta kuin perinteiset vaahtomuovipatjat. Lasten leikeissä ne ovat kestäviä ja turvallisia: palikoissa ei ole teräviä reunoja, ne on kokonaisuudessaan tehty vaahtomuovista. Rakennuspalikat ovat kuin palapelin palasia, jotka mukavasti sujahtavat yhteen niistä erilaisia rakennelmia tehtäessä.

Eva vaahtomuovisia rakennuspalikoita on eri kokoisia. Pienemmille lapsille sopivat Eva vaahtomuoviaakkoset, värikäs 26-osainen vaahtomuovimattosarja, jonka jokaisessa osassa on aakkosia koristeena. Eva vaahtomuovimattopaketissa on kymmenen 30x30x1 sentin vaahtomuovimattoa, josta voi rakentaa monenlaisia kivoja juttuja – vain mielikuvitus on rajana. Jumppaamisen ja majanrakenteluun sopivat taas 60x60x2 sentin vaahtomuovipalaset.

Tutustu Eva vaahtomuovisiin rakennuspalikoihin Kärkkäisen verkkokaupassa, www.karkkainen.com