Lähes jokaisen tytön leikkikaluista on ainakin jossakin vaiheessa löytynyt pitkä ja hoikka nukke – Barbie. Barbie on nukke- ja kotileikkien pienoismaailma, jossa vauvanuket alkavat jäädä sivuun. Barbie ei sovikaan aivan pienille leluksi, sillä sen asusteissa ja tavaroissa on pieniä osia. Isompien tyttöjen ja poikien leikeissä Barbiella on ehdottomasti sijansa.

Barbie on ajaton klassikko, joka seuraa aikaansa ja muuntuu viimeisimpien trendien mukaisesti. Monipuolisuutensa ansiosta Barbie ansaitsee paikkansa lastenhuoneen suosikkileluna ja keräilyaarteena. Barbie-tuotteissa on runsaasti oheismateriaalia leikkiin. Barbien itsensä lisäksi on koko joukko ystäviä sekä monenlaisia kotileikkeihin sopivia tavaroita, kuten auto, erilaisia rakennuksia, vaatteita, kaappeja ja muun muassa vaunupakkaus.

Maailman tunnetuin muotinukke Barbie esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran vuonna 1959. Vuosien varrella Barbie on toiminut useissa ammateissa, harrastanut monenlaista, hoitanut eläinystäviään ja pitänyt hauskaa ystäviensä seurassa. Mikä tahansa on mahdollista Barbien maailmassa – tämä ajatus siirtyy myös lastenhuoneisiin pinkinsävyisen unelman ja rajattoman mielikuvituksen saattelemana.

Hiljattain on markkinoille tuotu myös entistä monipuolisempi Barbie-valikoima, joka sisältää erilaisia vartalotyyppejä ja useita ihonvärejä. Uudet vartalotyypit: siro, pitkä ja kurvikas ovat nyt saapuneet Suomeen kaikenikäisten Barbien ystävien iloksi. Barbie Fashionistas Doll -nukkeja on useita erilaisia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Verkkokaupastamme löydät hurmaavat Barbie-nuket ja -tavarat.