Tiedote                                                                                                                            J. Kärkkäinen Oy

                                                                                                                                          24.1.2017

Iltalehti.fi uutisoi tiistaina 24.1.2017 J. Kärkkäinen Oy:n ja Suomen Vastarintaliikkeen (SVL) kauppaavan verkossa samaa tavaraa. Iltalehden jutussa oli viitattu mm. siihen, että suurin osa tuotteista löytyi myös SVL:n verkkokaupasta identtisin tai lähes identtisin tiedoin, kuin Kärkkäisen verkkokaupasta.

J. Kärkkäinen Oy myy lähtökohtaisesti tuotteita ympäri Suomea kaikille asiakkaille. Kuluttajaverkkokaupan sekä kivijalkamyymälöiden lisäksi Kärkkäisellä on myös oma yritysmyynti, jonka kasvattamiseen yhtiö tulee jatkossa panostamaan verkkokaupan ja myymälämyynnin ohella merkittävästi. Yritysmyynnin asiakkaisiin kuuluu eri kokoluokan yritykset, yhteisöt, sekä kunnat ja valtion virastot. Tällä hetkellä yritysmyynnin asiakkuuksia on jo tuhansia. Ainoana edellytyksenä yritysmyynnille on se, että asiakkaalla on voimassaoleva y-tunnus ja luottotiedot ovat kunnossa.

Tässä nimenomaisessa, Iltalehti.fi -sivuston uutisoimassa tapauksessa tuotteet Kärkkäiseltä on hankkinut välikäsi, eli SVL:n ulkopuolinen taho.

Lisätietoja:

Juha Kärkkäinen
toimitusjohtaja
0400 684 489
juha@karkkainen.com